Tandartspraktijk Naarden

TANDARTS NAARDEN

Welkom bij tandarts Naarden. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. Hierbij stellen onze betrouwbare en gediplomeerde specialisten u als patiënt centraal. Zij nemen graag de tijd voor iedere patiënt en zijn bevoegd om vrijwel alle specialistische behandelingen uit te voeren. U kunt er dan ook van op aan dat wij er zorg voor dragen dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie verkeren!

Onze Kliniek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van Blaricum. Op slechts 20 minuten van Naarden verwijderd! Plan hier uw route en bereken de exacte reistijd vanuit Naarden.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00

Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Meer over onze Tandheelkundige Kliniek

In onze kliniek maken wij uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur. Daarnaast passen wij ook alleen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe.

Zoals gezegd nemen wij graag de tijd voor iedere patiënt. Zo stellen wij bijvoorbeeld een op maat gemaakt behandelplan voor u op. Hiermee zorgen wij ervoor dat u zeker weet dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie zijn!

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde tandarts in de buurt van Naarden, dan staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor de volgende (specialistische) behandelingen:

Zoals u ziet zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle behandelingen op het gebied van mondzorg en tandheelkunde. Mist u deze expertise bij uw huidige tandarts in Naarden? Of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe tandarts in de buurt van uw woonplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze Kliniek nabij Naarden kiest

Vanuit Naarden staat u binnen 20 minuten voor de deur van onze Tandheelkunde Kliniek die is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Uw tanden laten bleken in de buurt van Naarden?

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw tanden verkleuren en een meer gelige kleur aannemen. Dit is uiteraard erg vervelend en veel mensen ervaren dit dan ook als storend.

Heeft u ook last van gelige tanden en vindt u dat dit u een onverzorgde en onfrisse uitstraling geeft? Maak dan een afspraak voor het bleken van uw tanden in onze kliniek in de buurt van Naarden.

Het bleken van de tanden is vaak een logisch gevolg van het feit dat veel mensen het gebit als een belangrijk onderdeel van hun uitstraling zien. Roept de gelige kleur van uw tanden wellicht enige schaamte bij u op? Wees gerust, na het bleken van uw tanden krijgen de elementen weer de gewenste stralende witte kleur.

Weest u zich er wel van bewust dat het bleken van tanden een esthetische behandeling is. De behandeling heeft dus géén invloed op de gezondheid van uw gebit.

Lees hier meer over het laten bleken van uw tanden.

Bezoek een erkende mondhygiënist nabij Naarden

Ook voor een bezoek aan een erkende mondhygiënist kunt u in onze Kliniek terecht.

Onze mondhygiënisten zijn stuk voor stuk HBO gediplomeerd en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Heeft u inderdaad de behoefte om een afspraak bij de mondhygiënist in te plannen? Dan heeft u hiervoor geen verwijzing van uw tandarts nodig. Uw tandarts zal indien dit noodzakelijk is wel een bezoek aan de mondhygiënist aanraden. Zeker wanneer er hardnekkig vuil en tandsteen uit uw gebit verwijderd dient te worden.

Lees hier meer over een behandeling bij een van onze mondhygiënisten.

Ook voor een Wortelkanaalbehandeling kunt u bij ons terecht!

Ook wanneer u last heeft van hevige pijnklachten die veroorzaakt worden door ontstoken zenuwweefsel in het wortelkanaal van uw tanden of kiezen, kunt u bij ons terecht!

Kunt u zich vinden in de bovenstaande omschrijving? Dan is het noodzakelijk om een wortelkanaalbehandeling uit te voeren om u van uw klachten af te helpen.

De bovengenoemde – en soortgelijke – klachten ontstaan vaak door tandbederf, een lekkende vulling of een harde klap op uw gebit. Aangezien ontstoken tandweefsel niet vanzelf kan genezen is een wortelkanaalbehandeling waarbij een van onze gespecialiseerde tandartsen het ontstoken weefsel verwijdert noodzakelijk. Na de behandeling zullen uw pijnklachten gelukkig snel verdwijnen.

Lees hier meer over wortelkanaalbehandelingen.