Non-prep Facings laten zetten

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor non-prep facings. Het kan bijvoorbeeld zijn voor de kleur, de lengte of u wilt spleetjes tussen de tanden opvullen. Ook kunnen scheve tanden gecorrigeerd worden en lelijke vullingen worden bedekt.

Wat is een non-prep facing?

Non-Prep facings zijn flinterdunne porseleinen facings. Deze zijn dunner dan normale facings en worden over de bestaande tanden geplaatst zonder aan de tanden te hoeven slijpen. Door het gebruik van Non-Prep Facings kan een gebit dat slijtage vertoond worden gereconstrueerd met volledig behoud van uw eigen tanden.

Waarom een non-prep facing?

Als gevolg van eten, drinken, knarsen en zuur slijten uw tanden. Het glazuur wordt aangetast of de vorm van uw tanden verandert. Een non-prep facing kan uw tanden weer in goede staat herstellen. Ook bij een afgebroken hoekje wordt een non-prep facing gebruikt.
Elk non-prep facing plaatje is maatwerk. Er wordt gekeken naar uw huidige tanden, zodat de facing perfect aansluit op uw gebit.

Wilt u meer informatie over Non-prep facings?

Meer informatie

Voor meer informatie over deze behandeling kunt u altijd terecht bij uw tandarts. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat we doen en waarom we bepaalde keuzes maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. We nemen graag de tijd voor u.