Prijsstelling Tandheelkunde Kliniek Blaricum

Tandheelkunde Kliniek Blaricum hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Iedere handeling die we bij u uitvoeren doen we in samenspraak met u. Daarbij denken we graag met u mee wat voor u de beste oplossing is. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Dit is ook te zien aan onze prijsstelling. Wij zijn als praktijk aangesloten bij het KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde). We werken dan ook met vastgestelde tarieven. Deze tarieven zijn door de overheid vastgesteld. Hierbij wordt gewerkt met codes. Dit zijn de UPT codes, de universele patiënten tarieven. Iedere behandeling heeft een eigen code. Door deze bedragen op te tellen ontstaat er een totaalbedrag. Deze codes worden gehanteerd door alle tandartsen.

U kunt de prijzen vinden via de onderstaande link:

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/tarieven-2019/

Bekijk alle kosten en vergoedingen voor 2019

Uiteraard maken wij van te voren met u een begroting zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben over onze prijsstelling, neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd voor u.

De volledige tandheelkunde wordt vergoed uit de tandartsverzekeringen, behalve de protheses. Deze worden vergoed vanuit de basisverzekering. Voor behandelingen als het plaatsen van kronen en bruggen kunt u zich aanvullend voor laten verzekeren, hiervoor kunt u kiezen uit diverse soorten aanvullende verzekeringen. Wij adviseren u hierin goed te verdiepen voordat u een keuze maakt. Uiteraard kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren.