Tandartspraktijk Eemnes

TANDARTS EEMNES

Welkom bij tandarts Eemnes. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige en persoonlijke tandheelkundige zorg. Onze specialisten zijn volledig gediplomeerd en bevoegd om specialistische behandelingen uit te voeren en nemen graag de tijd voor iedere patiënt. U kunt er dan ook van op aan dat wij er zorg voor dragen dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie verkeren!

Op slechts 10 minuten rijden van Eemnes, bevindt zich onze prachtige kliniek voor tandheelkundige zorg waarbij u en de gezondheid van uw gebit centraal staan. Plan hier uw route en bereken uw reistijd.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00

Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Meer over onze Tandheelkundige Kliniek

Wij maken in onze kliniek uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur. Daarnaast passen wij ook alleen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe.

Zoals gezegd bieden wij u hoogwaardige en persoonlijke tandheelkundige zorg. Zo stellen wij onder andere een op maat gemaakt behandelplan voor u op. Hiermee zorgen wij ervoor dat u zeker weet dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie zijn!

Kortom, bent u opzoek naar een ervaren en gespecialiseerde tandarts nabij Eemnes? Dan staan wij graag voor u klaar! Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende (specialistische) behandelingen:

Zoals u ziet heeft Tandheelkunde Kliniek Blaricum vrijwel alle specialisaties in huis. Heeft uw huidige tandarts in Eemnes onvoldoende expertise of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in de omgeving van uw woonplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze Kliniek nabij Eemnes kiest

Onze praktijk ligt op 10 minuten rijden van Eemnes en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Wortelkanaalbehandeling in onze kliniek nabij Eemnes

Wanneer u last heeft van hevige pijnklachten in uw tand of kies, worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door ontstoken zenuwweefsel in het wortelkanaal. Een wortelkanaalbehandeling is dan noodzakelijk om u van uw klachten af te helpen.

Bovengenoemde klachten ontstaan vaak door tandbederf, een lekkende vulling of een harde klap op uw gebit. Aangezien ontstoken tandweefsel niet vanzelf kan genezen is een wortelkanaalbehandeling waarbij een van onze gespecialiseerde tandartsen het ontstoken weefsel verwijdert noodzakelijk. Na de behandeling zullen uw pijnklachten gelukkig snel verdwijnen.

Mocht u na de behandeling nog een aantal dagen milde klachten hebben, dan is dit vrijwel zeker de napijn van de behandeling. Er is slechts een zeer gering risico dat de behandeling niet tot een pijnvrij resultaat zal leiden. Eventuele pijnklachten kunt u verlichten met behulp van paracetamol en ibuprofen.

Lees hier meer over wortelkanaalbehandelingen.

Kronen en bruggen laten plaatsen

Ook wanneer u graag een kroon of een brug wilt laten plaatsen, kunt u in onze kliniek in de buurt van Eemnes terecht! Onze gespecialiseerde tandartsen zijn in staat deze duurzame vervangingen voor grote vullingen in uw tanden en kiezen te plaatsen.

Kronen en bruggen zorgen voornamelijk voor het herstel van de eenheid en voor de stevigheid van uw tanden of kiezen. Daarnaast levert een kroon ook een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van verdere gebitsproblemen. Tot slot heeft het in veel gevallen ook een esthetisch gunstig effect. Zo krijgen uw tanden en kiezen hun oorspronkelijke vorm en functie weer terug.

Lees hier meer informatie over kronen en bruggen.

Gaatje in uw kies? Maak een afspraak in onze kliniek nabij Eemnes

Heeft u last van een gaatje in uw tand of kies? Maak dan een afspraak in onze kliniek om deze caviteit zo snel mogelijk te laten vullen.

Tandbederf, ook wel cariës genoemd, kan ontstaan wanneer uw tanden of kiezen geïnfecteerd zijn door bacteriën. De bacteriën produceren zuren die uw tandweefsel zacht maken. Als gevolg hiervan kunnen er gaatjes in uw tanden en/of kiezen ontstaan.

De behandeling voor het vullen van een gaatje duurt in totaal ongeveer 25 minuten. Het is noodzakelijk dat u de gaatjes in uw tanden en kiezen snel laat behandelen. Doet u dit niet? Dan kan het tandbederf zich snel uitbreiden. In het ergste geval kan dit uw zenuwen aantasten.

Lees hier meer over het behandelen van gaatjes in tanden en kiezen.