Tandartspraktijk Huizen

TANDARTS HUIZEN

Welkom bij tandarts Huizen. U kunt bij een van onze betrouwbare specialisten terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg waarbij u als patiënt centraal staat. Onze specialisten nemen graag de tijd voor iedere patiënt en zijn volledig gediplomeerd en bevoegd om specialistische behandelingen uit te voeren. Zo weet u zeker dat wij er zorg voor dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie verkeren.

Onze kliniek voor tandheelkundige zorg is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het Hart van Blaricum. Op slechts 10 minuten van Huizen verwijderd! Plan hier uw route en bereken de reistijd.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00

Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Onze tandartspraktijk

In onze praktijk maken wij uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en worden alleen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toegepast. Omdat we graag uitgebreid de tijd voor iedere patiënt nemen, stellen we ook voor u een op maat gemaakt behandelplan op. Zo bent u er zeker van dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie zijn!

Kortom, heeft u in de omgeving van Huizen een tandarts nodig? Dan staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor de volgende (specialistische) behandelingen:

Zoals u ziet hebben wij vrijwel alle specialisaties op het gebied van mondzorg en tandheelkunde in huis. Bent u patiënt bij een tandarts in Huizen die onvoldoende expertise heeft? Of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts nabij uw woonplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze Tandheelkunde Kliniek kiest

De praktijk bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden van Huizen en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Tanden bleken in de omgeving van Huizen

Hebben uw tanden na verloop van tijd een meer gelige kleur aangenomen en ervaart u dit als storend? Kies er dan voor om uw tanden te laten bleken in onze praktijk nabij Huizen.

Tijdens het bleken van de tanden is het niet noodzakelijk om te boren. De originele structuur en vorm van uw tanden blijft hoe dan ook behouden tijdens en na het bleken.

We raden u ten zeerste af om zelf aan de slag te gaan met het bleken van uw tanden. De systemen die te koop zijn in winkels en op het internet bevatten namelijk vaak veel lagere concentraties aan werkzame stoffen. Hierdoor zal de werking van het bleken minder zijn. Voor het beste resultaat gaat u naar een erkende tandartspraktijk.

Lees hier meer over het bleken van tanden.

Een bezoek aan de Mondhygiënist nabij Huizen

Woont u in de buurt van Huizen en wilt u graag een bezoek bij een mondhygiënist inplannen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze mondhygiënisten zijn HBO gediplomeerd en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

De mondhygiëniste richt zich tijdens de behandeling vooral op preventie en algehele mondverzorging. Zo voorkomen en bestrijden zij tandbederf en tandvleesaandoeningen.

U kunt in onze praktijk ook terecht bij een preventie assistent. Het is voor u goed om te weten dat onze preventieassistenten voorlichting geven over het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Ook behandelen onze preventieassistenten eenvoudige aandoeningen.

Lees hier verder voor meer informatie over de behandelingen van onze mondhygiënisten.

Facings zetten

Facings kunnen uw gebit verfraaien. Deze schildjes van composiet of keramisch porselein geven u de mogelijkheid om de stand, de vorm en de kleur van uw tanden eenvoudig aan te passen. Hierdoor kunt u uw gebit weer een mooi en fris aanzicht geven. Ook als u last heeft van beschadigde tanden bieden facings uitkomst. Uw tanden zien er na een behandeling van onze specialisten namelijk weer als nieuw uit!

Woont u nabij Huizen en zoekt u naar een betrouwbare specialist die een facings behandeling kan uitvoeren? Lees hier dan meer over het zetten van facings.