Tandartspraktijk Almere

TANDARTS ALMERE

Zoekt u een betrouwbare tandarts in Almere? Dan bent u bij Tandheelkunde Kliniek Blaricum aan het juiste adres! U kunt bij ons namelijk terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. Onze specialisten zijn dan ook volledig gediplomeerd en bevoegd om specialistische behandelingen uit te voeren.

Op slechts 15 minuten van Almere verwijderd, bevindt zich onze prachtige kliniek voor tandheelkundige zorg waarbij u en de gezondheid van uw gebit centraal staan. Plan hier uw route.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden
Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00
Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Meer over onze tandartspraktijk

In onze tandartspraktijk nemen we graag uitgebreid de tijd voor iedere patiënt. Zo stellen we een op maat gemaakt behandelplan op om er zorg voor te dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie zullen verkeren. Daarnaast maken we gebruik van de modernste apparatuur en worden de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toegepast.

Kortom, wanneer u een tandarts in de omgeving van Almere nodig heeft, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Zoals u ziet heeft Tandheelkunde Kliniek Blaricum vrijwel alle specialisaties in huis. Heeft uw eigen tandarts in Almere onvoldoende expertise of bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in de omgeving van uw woonplaats? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze tandheelkunde kliniek kiest

Onze praktijk ligt op 15 minuten van Almere en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Tanden laten bleken nabij Almere

Zijn uw tanden na verloop van tijd verkleurd en wilt u deze graag weer wit laten maken? Kies er dan voor om uw tanden te laten bleken in onze tandartspraktijk nabij Almere.

Tijdens de behandeling is het niet noodzakelijk om te boren. De originele structuur en vorm van uw tanden blijft dan ook behouden bij deze behandeling. Het bleken zal veelal van buitenaf gedaan worden en hierbij gebruiken wij een erkende bleekgel.

Lees hier meer over het bleken van tanden.

Facings laten zetten

Door facings te laten zetten kunt u uw gebit verfraaien. Facings moet u zien als een soort schildjes waarmee u de stand, de vorm en de kleur van uw tanden eenvoudig aan kunt passen. Hierdoor krijgt uw gebit weer een mooi en fris aanzicht. Ook beschadigde tanden zien er na een facings behandeling weer als nieuw uit!

Bent u in de omgeving van Almere op zoek naar een facings behandeling? Lees hier dan meer over het zetten van facings.

Een behandeling bij de Mondhygiënist in de omgeving van Almere

In onze tandartspraktijk nabij Almere kunt u ook terecht voor een behandeling van een mondhygiënist. Onze mondhygiënisten zijn HBO gediplomeerd en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

De mondhygiëniste richt zich met name op preventie en de algehele mondverzorging. Zo voorkomen en bestrijden zij tandbederf en tandvleesaandoeningen.

Lees hier verder voor meer informatie over de behandelingen van onze mondhygiënisten.