Tandartspraktijk Laren

TANDARTS LAREN

Zoekt u een ervaren en gespecialiseerde tandarts in Laren? Dan bent u bij Tandheelkunde Kliniek Blaricum aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige en persoonlijke tandheelkundige zorg. Onze ervaren en gespecialiseerde tandartsen zijn dan ook volledig gediplomeerd en bevoegd om vrijwel alle specialistische behandelingen uit te voeren.

Op nog geen 10 minuten rijden van Laren, bevindt zich onze prachtige kliniek voor tandheelkundige zorg waarbij u en de gezondheid van uw gebit centraal staan. Plan hier uw route en bereken de exacte reistijd.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00

Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Meer over onze Tandheelkundige Kliniek

Wij nemen in onze kliniek graag uitgebreid de tijd voor iedere patiënt. Zo stellen we onder andere een op maat gemaakt behandelplan voor u op om er zorg voor te dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie verkeren. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en worden alleen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toegepast tijdens de behandelingen.

Kortom, zoekt u een ervaren en gespecialiseerde tandarts in de buurt van Laren? Dan staan wij graag voor u klaar! Bekijk hieronder voor welke (specialistische) behandelingen u bij ons terecht kunt en maak direct een afspraak!

Zoals u ziet heeft Tandheelkunde Kliniek Blaricum vrijwel alle specialisaties in huis. Mist u deze expertise bij uw eigen tandarts in Laren? Of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe tandarts in de omgeving van uw woonplaats? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze Tandheelkunde Kliniek nabij Laren kiest

Onze praktijk ligt op nog geen 10 minuten rijden van Laren en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Uw tanden bleken in de buurt van Laren

Zijn uw tanden na verloop van tijd verkleurd en wilt u de gelige tanden graag weer wit maken? Kies dan voor een behandeling waarbij wij uw tanden bleken.

Tijdens de behandeling is het voor de tandarts niet noodzakelijk om te boren. De originele structuur en vorm van uw tanden blijft dan ook behouden tijdens de behandeling. Het bleken zal veelal van buitenaf gedaan worden en hierbij gebruiken wij een erkende bleekgel voor het beste resultaat.

Voor meer informatie over deze behandeling kunt u altijd terecht bij een van onze tandartsen. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat we doen en waarom we bepaalde keuzes maken.

Lees hier meer over het bleken van tanden.

Gaatje in uw tand of kies? Maak een afspraak in onze kliniek

Heeft u een gaatje in uw tand of kies? Maak dan direct een afspraak in onze kliniek nabij Laren om deze caviteit zo snel mogelijk te laten vullen. Het is namelijk noodzakelijk dat u de geconstateerde gaatjes zo snel mogelijk laat behandelen. Doet u dit niet? Dan kan het tandbederf zich snel uitbreiden. In het ergste geval kan dit zelfs uw zenuwen aantasten.

Tandbederf ontstaat wanneer uw tanden of kiezen geïnfecteerd raken door bacteriën. De bacteriën produceren zuren die uw tandweefsel zachter maken. Als gevolg hiervan kunnen er gaatjes in uw tanden en/of kiezen ontstaan.

Lees hier meer over het behandelen van gaatjes in tanden en kiezen.

Bezoek een ervaren mondhygiënist nabij Laren

Ook wanneer u graag een ervaren mondhygiënist wilt bezoeken kunt u in onze kliniek terecht. Onze mondhygiënisten zijn HBO gediplomeerd en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op het beste resultaat.

U kunt bij ons ook terecht voor een bezoek aan een preventie assistent. Onze preventieassistenten geven onder andere voorlichting over het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Ook behandelen onze preventieassistenten eenvoudige aandoeningen.

Lees hier meer informatie over de behandelingen van onze mondhygiënisten.