Tandartspraktijk Bussum

TANDARTS BUSSUM

Welkom bij tandarts Bussum. Onze betrouwbare specialisten bieden u hoogwaardige tandheelkundige zorg waarbij u als patiënt centraal staat, wij nemen graag de tijd voor u! Onze specialisten zijn volledig gediplomeerd en bevoegd om specialistische behandelingen uit te voeren. Zo weet u zeker dat wij er zorg voor dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie verkeren.

Onze Tandheelkundige Kliniek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het Hart van Blaricum. Op slechts 15 minuten rijden van Bussum! Plan hier uw route.

Maak een afsrpaak

Wij vragen u telefonisch een afspraak te maken: 0355319064

Of gebruik ons contactformulier.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 08.00 – 17.00

Onze praktijk

Tandheelkunde kliniek Blaricum
Kerklaan 18
1261 JB Blaricum
035-5319064
info@tandartsblaricum.nl

Onze Tandheelkundige Kliniek

Wij maken in onze Tandheelkundige Kliniek uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur. Ook passen wij alleen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor iedere patiënt. Om die reden stellen wij dan ook altijd een op maat gemaakt behandelplan voor u op. Zo weet u zeker dat uw mond en uw gebit altijd in topconditie zijn!

Kortom, zoekt u een ervaren en gespecialiseerde tandarts nabij Bussum? Dan staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor de volgende (specialistische) behandelingen:

Zoals u ziet zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle behandelingen op het gebied van mondzorg en tandheelkunde. Heeft uw eigen tandarts in Bussum onvoldoende expertise om bovenstaande behandelingen uit te voeren? Of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe tandarts in de buurt van uw woonplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties?

Waarom u voor onze Kliniek nabij Bussum kiest

Vanuit Bussum bent u binnen 15 minuten in onze Tandheelkunde Kliniek die is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, midden in ’t Gooi.

Gediplomeerde tandartsen

Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde deskundigen en specialisten.

Ethisch handelen

Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor u betekenen.

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen en mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg.

Specialistische behandelingen

Iedere tandarts in onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op één of meer vakgebieden zoals orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiëne en het bleken van tanden en kiezen.

Uw tanden bleken nabij Bussum?

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw tanden verkleuren en een meer gelige kleur aannemen. Dit is uiteraard erg vervelend en veel mensen ervaren dit dan ook als storend.

Heeft u ook last van gelige tanden en vindt u dat dit u een onverzorgde en onfrisse uitstraling geeft? Kies er dan voor om uw tanden te laten bleken in onze kliniek nabij Bussum.

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw tanden te bleken. Er zijn in winkels en op het internet immers voldoende systemen te koop die u hierbij helpen. Echter raden wij dit zeker niet aan. Dit soort systemen bevatten namelijk veel lagere concentraties aan werkzame stoffen. Hierdoor is de werking van de behandeling vaak een stuk minder.

Voor het beste resultaat van een bleek behandeling gaat u dus naar een erkende tandheelkundige kliniek.

Lees hier meer over het laten bleken van uw tanden.

Bezoek een erkende Orthodontist in de buurt van Bussum

Bij Tandheelkunde Kliniek Blaricum kunt u ook terecht voor orthodontie. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een gespecialiseerd team dat bestaat uit een van onze tandartsen en een assistente.

Een bezoek aan een orthodontist is aan te raden als uw tanden scheef staan of dreigen scheef te groeien. Daarnaast kan er in onze kliniek ook de hulp van een beugeltandarts worden ingeschakeld op het moment dat u te weinig of te veel ruimte in uw mond heeft.

Kortom, zoekt u een gespecialiseerde orthodontist in de buurt van Bussum? Dan bent u hier aan het juiste adres! Lees hier meer over orthodontie.

Wortelkanaalbehandeling noodzakelijk?

Is het zenuwweefsel in het wortelkanaal van uw tanden of kiezen ontstoken en heeft u last van hevige pijnklachten? Dan is het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk om uw klachten te verhelpen.

De bovengenoemde klachten ontstaan vaak door tandbederf, een lekkende vulling of een harde klap op uw gebit. Omdat ontstoken tandweefsel niet vanzelf kan genezen is een behandeling waarbij een van onze gespecialiseerde tandartsen het ontstoken weefsel weghaalt noodzakelijk. Na de behandeling zullen uw pijnklachten snel verdwijnen.

Heeft u last van vergelijkbare klachten? Lees hier dan meer over wortelkanaalbehandelingen.