BEUGELS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN


U WILT RECHTE TANDEN? UW GLIMLACH VERBETEREN? EEN SUPER SMILE?
DAT IS ONZE SPECIALITEIT!

Daarvoor zijn wij, Sjomara Schulmaijer-Bosker en Bas Nijo (orthodontist) al een team sinds 2004. Zowel kinderen als volwassenen behandelijn wij met onze (bijna) onzichtbare beugels.
Wij behandelen op een wetenschappelijk verantwoorde manier, maar zijn bovenal ook flexibel en luisteren eerst naar jouw wensen. Door moderne technieken en moderne beugels hoeven wij bijna nooit meer kiezen te trekken (extraheren). Goed en snel een mooi resultaat bereiken, staat bij ons voorop.

Hoe gaat dat?
Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Daarin worden je wensen en de technische mogelijkheden besproken. Als een beugel de este oplossing is dan krijg je meteen een volledig behandelingsplan mee. Daarin staan ook de kosten. De kosten voor het kennismakingsgesprek, een rontgenfoto en behandelingsplan zijn ca. € 145,00
De tweede afspraak kan de beugel al worden geplaatst.

Hoe lang duurt dat?
De meeste beugelbehandelingen duren veel korter dan u denkt. In 18-24 maanden is het bij de kinderen klaar. Volwassenen bereiken vaak al veel sneller een mooi resultaat, meestal binnen een jaar. Soms is het al binnen een half jaar klaar. In overleg bepalen wij samen het eindresultaat.

Wat kost het?
Een behandeling kost ongeveer € 1200,-- per kaak. Afhankelijk van de tijdsduur en uw wensen is het iets meer of minder. Onzichtbare beugels hebben een meerprijs van € 1250,-- deze zijn naast onzichtbaar ook geweldig comfortabel.

Na de behandeling.
Dan zorgen wij ervoor dat de tanden niet terug kunnen. U krijgt dan een vast "spalkje" achter de tanden en gebruiken wij een flinterdunne nachtbeugel. Daarmee stabiliseert u zelf de tanden zodat uw nieuwe glimlach heel lang goed blijft!

SPECIALE ONZICHTBARE BEUGELS 
Interesse? Kom dan gewoon eens vrijblijvend overleggen.


Poets instructie

Er bestaan verschillende poetsmethoden. Vaak wordt geadviseerd om korte horizontale bewegingen te maken. Besteed vooral aandacht aan de overgang van het tandvlees naar de tand of kies. Zet de borstel op deze plek onder een hoek van 45 graden op het tandvlees.

De tandplak verdwijnt door de haartjes zachtjes heen en weer te bewegen over de plaatsen waar tandplak zit. Als u de borstel aan het eind van het handvat tussen uw duim en de toppen van uw vingers vasthoudt, oefent u voldoende druk uit.

Poetsinstructie:

  • Houd een vaste poetsvolgorde aan.
  • Poets de tanden in de onderkaak bijvoorbeeld eerst aan de binnenkant, dan de buitenkant en tenslotte de bovenkant.
  • De bovenkaak poetst u in dezelfde volgorde.
  • Poets tweemaal per dag twee minuten.
  • Poets bij voorkeur na het ontbijt en voor het slapen gaan.