Tandartsassistente/orthodontie assistente

Voor onze praktijk zoeken wij een enthousiaste tandartsassistent/orthodontie-assistent die ons team wil komen versterken.

Tandheelkunde Kliniek Blaricum is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van Blaricum waar hoogwaardige tandheelkundige zorg wordt verleend en de patiënt centraal staat. In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur.

Wij passen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe. Tandheelkunde Kliniek Blaricum heeft vrijwel alle specialisaties in huis. Er werken specialisten in onder andere orthodontie, implantologie, cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. Het tandheelkundig team bestaat uit vier tandartsen, zes mondhygiënistes en meerdere preventie-en tandartsassistentes.

Er heerst een zeer goede sfeer in de praktijk. We zijn een hecht en leuk team. Gastvrijheid, behulpzaamheid, professionaliteit en kwaliteit staat hierbij centraal.

Functieomschrijving

Als tandartsassistente ben je verantwoordelijk voor de gangbare werkzaamheden in de behandelkamer en assisteer je tandartsen en specialisten, en het proces om de behandelingen heen (sterilisatieproces en voorraadbeheer)

Functie eisen

  • Je houdt van je vak
  • Je bent een gediplomeerd tandartsassistente of je hebt twee jaar werkervaring
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent patiënt gericht, service gericht en collegiaal
  • Bij voorkeur in het bezit van een diploma preventie-assistent
  • Je bent minimaal 2, maximaal 3 dagen per week beschikbaar

Heb je interesse om binnen deze functie ons team te ondersteunen en voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen? Neem dan contact met ons op en stuur je cv met recente pasfoto en motivatie naar thk@tandartsblaricum.nl

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.