ONZE VISIE

Voor wat betreft tandheelkundige zorg bent u kritischer en veeleisender dan ooit. Terecht, vinden wij.

De technische ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de tandheelkunde maakten de laatste decennia grote stappen voorwaarts. Dankzij de nieuwste inzichten en technieken kan uw gebit ook op latere leeftijd blijven stralen.

Onze missie is dat we u op één adres een totaalaanbod van tandheelkundige disciplines bieden. Dit alles gebaseerd op ons gespecialiseerd vakmanschap.

Maatwerk is ons streven, en dankzij onze brede know-how kunnen we dit in veel gevallen ook bieden. Een intakegesprek is de basis van deze aanpak, eventueel uitmondend in een persoonlijk behandelplan.

Onze aandacht en betrokkenheid komt ook tot uiting in ons interieur. Ruimtes die smaakvol en met oog voor persoonlijke aandacht zijn ingericht. De entree is een ruime, comfortabele ontvangsthal met een leuke speelhoek voor de kleintjes. Afgezonderd is er een prettig lichte lounge met internetfaciliteit.

Klachtenregeling

Uiteraard horen wij het in de eerste instantie liever direct van u als u klachten heeft, want dan kunnen we daar eventueel zelf mee helpen. Mocht u het liever niet via de praktijk doen, zijn wij als praktijk aangesloten bij het KNMT. Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein. De tandartsen Kramer en Schulmaijer Bosker zijn aangesloten bij het ANT, Gebouw Kennemerhaghe, Leidsevaartweg 99, 2106 AS  Heemstede.